Kozmetika MasszŠzsok Hypoxitrainer S120 Testkezelťsek Infraszauna MezoterŠpia IzomstimulŠlŠs: ultratone, MIO system, Flabťlos KavitŠciůs ultrahang MŻkŲrŲm Flabťlos testvibrŠciůs mozgŠsterŠpiŠs kezelťs Nyirokkezelťsek: hullŠmmasszŠzs, vŠkuummasszŠzs

AZ INFRASZAUNA HAT√ĀSAI


Az infraszauna sz√°mos j√≥t√©kony hat√°ssal rendelkezik. Fokozza az √©leterŇĎt, m√©regtelen√≠t, v√©rkering√©s-nyirokkering√©s fokoz√≥, ez√°ltal serkenti az anyagcser√©t, erŇĎs√≠ti az immunrendszert, seg√≠t relax√°lni √©s regener√°l√≥dni. Rendszeres haszn√°l√≥inak, alkalmas a betegs√©g megelŇĎz√©sre, valamint a ny√°ri k√°nikula k√∂nnyebben val√≥ elvisel√©s√©re, mert megedz. 8000nm hull√°mhossz√ļ infrasugarak m√°r elind√≠tj√°k a biol√≥giai hat√°sokat, melynek sor√°n a cellul√≠t javul √©s centim√©terben m√©rhetŇĎ t√©rfogatcs√∂kken√©s v√°rhat√≥. Cs√∂kkenti a f√°rad√©konys√°got, jav√≠tja a fizikai √©s szellemi teljes√≠tŇĎk√©pess√©get, gy√≥gy√≠t√≥ erŇĎvel b√≠r.

Az infraszaun√°ban keletkezŇĎ sug√°rz√°si hŇĎ √∂sszet√©tele azonos a napsug√°rz√°s √∂sszet√©tel√©vel, azonban annak k√°ros iboly√°nt√ļli komponense n√©lk√ľl. Az infrav√∂r√∂s sugarak melege a napenergia 45% - √°t teszi ki.

Infraszauna

Az infraszauna hat√°sa elt√©r a hagyom√°nyos "finn" szaun√°t√≥l. M√°r 35 C fokon elŇĎseg√≠ti az izzad√°st. 3x hat√©konyabb az izzad√°s itt, mint a hagyom√°nyos szaun√°kban. Ennek a m√©regtelen√≠t√©sben igen nagy jelentŇĎs√©ge van, hiszen ez√°ltal t√°voznak a k√≥r√≥s koleszterin, zs√≠r, vagy neh√©zf√©m-lerakod√°sok szervezet√ľnkbŇĎl. Az infraszaun√°ban az infrav√∂r√∂s sug√°r 5 mm-8 mm m√©lyen behatol a bŇĎr felsz√≠ne al√°, √≠gy hat√°sa a bŇĎr als√≥ r√©tegeibe is eljut, f√∂lmeleg√≠ti a testet, ez√©rt nem aj√°nlott ut√°na a hideg vizes zuhanyoz√°s, √©s nincs sz√ľks√©g√ľnk v√≠z haszn√°lat√°ra.


Cellulitfaló

Az infrakabin rendszeres haszn√°lata hozz√°seg√≠t az optim√°lis tests√ļly megŇĎrz√©s√©hez, elŇĎseg√≠ti a salakanyagok ki√ľr√ľl√©s√©t, gyors√≠tja az anyagcser√©t, v√©rkering√©st √≠gy elŇĎseg√≠ti a fogy√°st is. A szervezet 30 perc alatt ak√°r 300-600 kal√≥ri√°t is vesz√≠thet, mely a zs√≠r el√©get√©s√©vel hat√©kony fogy√°st eredm√©nyez. Szaun√°z√°s k√∂zben a test kem√©nyen dolgozik (izzads√°got termel, v√©rt pump√°l), megpr√≥b√°lja hŇĪteni mag√°t. A kutat√°sok szerint 30 perc alatt a szervezet annyi kal√≥ri√°t √©get el, mintha ugyanennyit evezett, vagy futott volna. Nem csak folyad√©kot, kil√≥kat is vesz√≠t. Hat√©kony kieg√©sz√≠tŇĎje a kardi√≥ edz√©seknek, 20-30 perces edz√©s kombin√°lva 25-30 perc infraszaun√°z√°ssal, intenz√≠v zs√≠r√©get√©si folyamatokat ind√≠t be. Ez√©rt mi is aj√°nljuk sok esetben a hypoxiedz√©sek ut√°n k√∂zvetlen√ľl az infraszaun√°ban folytatni az izzad√°st m√©g 30 percig.

BŇĎrfiatal√≠t√≥

Az infrasug√°rz√°s intenz√≠ven seg√≠ti a bŇĎr v√©rell√°t√°s√°t, ez√°ltal hat annak term√©szetes tisztul√°si folyamataira. Az infrasug√°rz√°s a bŇĎrt m√©lytiszt√≠t√°ssal megfiatal√≠tja, fokozza rugalmass√°g√°t, p√≥rustiszt√≠t√≥ √©s sejtregener√°l√≥ hat√°sa k√∂vetkezt√©ben az √∂reged√©si folyamatokat lass√≠tja. Szuper kieg√©sz√≠tŇĎje a kozmetikai kezel√©seknek, mert az infraszauna haszn√°lat√°val kit√°gulnak a p√≥rusok, ez√°ltal k√∂nnyebben √©s m√©lyebben jutnak be a hat√≥anyagok a bŇĎrbe a kozmetikai, testkezel√©sek √©s massz√°zsok alkalm√°val.

Izomlazító

Az infrakabin kiv√°l√≥an alkalmas sport elŇĎtti bemeleg√≠t√©sre. √Āltala az izmok √≠z√ľletek √©s szalagok ny√ļjthat√≥s√°ga n√∂vekszi, a s√©r√ľl√©s vesz√©ly cs√∂kken. Az izmok akkor biztos√≠tj√°k a legnagyobb rugalmass√°got √©s mozg√°sszabads√°got, ha a k√∂rnyezŇĎ sz√∂vetek melegek. Alkalmas tov√°bb√° sport ut√°ni laz√≠t√°sra, relax√°ci√≥ra is, izoml√°z cs√∂kkent√©s√©re. Az infraszauna m√©lyrehat√≥ hŇĎje seg√≠t a k√ľlsŇĎ v√©red√©nyek kit√°gul√°s√°ban, enyh√ľl√©st √©s gy√≥gyul√°st hozva az izom, √©s l√°gy sz√∂vetek s√©r√ľl√©seinek.

Stresszoldó

Stresszes napjaink fesz√ľlts√©ge a gerinc melletti, valamint lapocka v√°ll k√∂rny√©ki izomzatban halmoz√≥dik fel, fesz√ľl√©sek √©s myalgi√°s csom√≥k form√°j√°ban. Ezt a fesz√ľlts√©get kiv√°l√≥an oldj√°k az infrasug√°rz√≥k, mert ellaz√≠tj√°k az izmokat, ez√°ltal stresszold√≥ hat√°s√ļak. J√≥ kieg√©sz√≠tŇĎje a massz√°zsoknak, mert szinergikusan hatnak egym√°sra.

Gyógyító

A v√©rkering√©s serkent√©se √°ltal, t√∂bb oxig√©nt juttat a v√©rbe, cs√∂kkentve ezzel a sz√≠v √©s √©rrendszeri panaszokat, valamint az infarktus vesz√©ly√©t. Az orvostudom√°ny r√©g√≥ta alkalmazza sikeresen az infrav√∂r√∂s sugarakat, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ izomh√ļz√≥d√°sok, bŇĎrbetegs√©gek, √≠z√ľleti f√°jdalmak, asztma, reuma, allergi√°k, k√∂szv√©ny, v√©rell√°t√°si probl√©m√°k, magas/alacsony v√©rnyom√°s kezel√©s√©re, vesemŇĪk√∂d√©si zavarok, k√∂szv√©ny, reuma, isi√°sz, csukl√≥-v√©gtagf√°jdalmak, h√°tf√°jdalmak, porckorong k√°rosod√°s, der√©kf√°jdalmak, bŇĎrpanaszok, akne, pikkelys√∂m√∂r, ekc√©ma, ficamok, r√°ndul√°sok, cukorbetegs√©g, megf√°z√°sos, allergi√°s megbeteged√©sre, ha nincs l√°zas √°llapot. A legt√∂bb merevs√©g, f√°jdalom √©s √©rz√©kenys√©g, melyek az idŇĎs kor velej√°r√≥i, az infrakezel√©ssel enyh√≠thetŇĎ, vagy teljesen megsz√ľntethetŇĎ.


Infraszaun√°nk kieg√©sz√ľl: f√©nyter√°pi√°val, aromater√°pi√°val, zeneter√°pi√°val.

K√ľl√∂nb√∂zŇĎ sz√≠nek rezg√©sei m√°s-m√°s hat√°st fejtenek ki szervezet√ľnkre.
Sárga: élénkség színe, növeli az életörömöt, kreativitást.
Z√∂ld: megnyugtat, fesz√ľlts√©gold√≥.
Kék: csönd, nyugalom színe, hatásos álmatlanság, szorongás ellen.
Piros: növeli az aktivitást, javítja az energia háztartást, vitalitást, valamint az erotika színe.
Lila: inspiráció, magasabb értelem és a spiritualítás színe.

Aromater√°pia

Ill√≥olajokat haszn√°lunk, melyek a bŇĎr√∂n √°t √©s bel√©legezve a test minden sejtj√©be eljut, ez√°ltal a l√©lekre pluszban j√≥t√©kony hat√°st gyakorolnak.

Zeneter√°pia

Masaru Emoto, jap√°n tud√≥s vizsg√°latai sor√°n igazolta, hogy a harmonikus zene hat√°s√°ra, a v√≠zmolekul√°k egys√©gbe rendezŇĎdne, sz√©pen, √©s harmonikusan mozognak. Mivel test√ľnk 70%-a v√≠z, a v√≠z √°ltal felvett rezg√©sek k√∂zvetlen√ľl befoly√°solj√°k idegrendszer√ľnket √©s ked√©ly √°llapotunkat. A megfelelŇĎ nyugtat√≥ zen√©nek, fesz√ľlts√©gold√≥ hat√°sa van, √©let√∂r√∂mmel t√∂lt el, ez√°ltal aktivit√°sra serkent.


Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai St√ļdi√≥
Kuponok
St√ļdi√≥nkr√≥l
Akciók kedvezmények
√Ārlista, b√©rletek
√Čtrend, di√©ta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika √©s Hypoxi St√ļdi√≥

1074 Budapest, Doh√°ny utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tart√°s:
h√©tfŇĎ, szerda, p√©ntek
9-20
óráig,
kedd, cs√ľt√∂rt√∂k
12-20
óráig,
szombat
10-14-ig
LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail c√≠m √ļjra:SZ√ČP K√°rty√°t elfogadunk
SZ√ČP K√°rtya elfogad√°s
SZ√ČP K√°rtya elfogad√°s
SZ√ČP K√°rtya elfogad√°s
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoter√°pia | Izomstimul√°l√°s | Kavit√°ci√≥s ultrahang | MŇĪk√∂r√∂m | Flab√©los | Nyirokkezel√©sek
Kuponok | St√ļdi√≥nkr√≥l | Akci√≥k | √Ārlista, b√©rletek | √Čtrend, di√©ta | Vend√©gk√∂nyv | Horoszk√≥p | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika √©s Hypoxi St√ļdi√≥ • 1074 Budapest, Doh√°ny utca 59.
Bejelentkez√©s: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt szerkeszti: Csia √Āgnes

√Ėn a(z) . l√°togat√≥nk 2011. febru√°r 19-√©tŇĎl